Webutvikler

Vi søker deg som brenner for utvikling og som vil være med å skape innovative løsninger!

Brenner du for webutvikling og inspireres av å skape nye og innovative løsninger? Liker du å bruke din kreativitet i samspill med din kompetanse når du skriver kode? Er du strukturert og opptatt av effektiv og gjenbrukbar kode? Da er det kanskje nettopp deg vi leter etter!

Vi søker etter webutvikler til vårt kontor i Bjørnafjorden Gründerpark i sentrum av Os, - hvor du får mulighet til å arbeide med spennende og ny teknologi, samtidig som du får anledning til stor grad av personlig utvikling. Vi arbeider med alt fra komplekse løsninger til enklere mikrotjenester og apper. Vi arbeider også med integrasjoner mot mange av de kjente tjenestene som er tilgjengelig for bedrifter på internett.

Du har fortrinnsvis en relevant utdanning fra høyskole eller universitet, og gjerne også arbeidserfaring eller referanseprosjekter å vise til, - men vi anbefaler deg til å ta kontakt selv om du ikke har dette.

Det er en fordel om du har erfaring med en eller flere av følgende teknologier: Microsoft Azure, Node.js, React, Flutter, Firebase, Oracle, MySQL. Opplæring vil bli gitt på de områder det trengs.

Vi forsøker å skape ypperlige brukeropplevelser gjennom våre løsninger, - og vi arbeider etter moderne agile utviklingsmetodikker. Sammen med oss vil du kunne bidra til å utvikle gode prosesser også rundt selve kodingen. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø hvor stadig innovasjon og positiv endring er en del av vår kultur. Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og muligheter for å være med å forme dine egen arbeidsoppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode forsikring- og pensjonsordninger.

Spørsmål om selskapet og stillingen kan rettes til Frank Moberg på mobil 404 11 181, eller på email frank.moberg@octaos.com.

Send gjerne en søknad med CV til oss, eller ta kontakt via skjemaet nedenfor, - så tar vi en prat. Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.

Ta kontakt for å bli bedre kjent med oss!

Kontakt oss

Kontakt oss

Om du ønsker å komme i kontakt med oss for ytterligere informasjon,
fyll gjerne ut kontaktskjemaet nedenfor.

Takk! Din melding er sendt!

Oops! Noe gikk galt... :( Prøv gjerne på nytt senere.

Nyhetsbrev

Dersom du ønsker å holde deg oppdatert med nyheter fra Octaos, meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev.
Vi lover å ikke "overøse" deg med informasjon!

Takk! Du vil nå motta våre nyhetsbrev.

Oops! Noe gikk galt ved sending av skjema :( Prøv gjerne på nytt senere.