Om oss

Octaos sine ansatte er sammensatt av en unik kombinasjon av lang, bred og dyptgående erfaring fra vindu- og dørbransjen og yngre nyutdannede personer med høy kompetanse og fokus på moderne og innovative løsninger.

Siden vår oppstart i 2013 har vi valgt å ha et hovedfokus på vinduer og dører, noe som vi er stolte over å si at vi fortsatt har i dag. Vi arbeider hver dag for å skape stadig bedre produkter og løsninger som gjør våre kunder i stand til å digitalisere bærekraftig. Effektivisering og optimalisering av prosessene hos våre kunder har et sterkt fokus, både med egne løsninger og i samspill med ledende verktøy som allerede andre dyktige bedrifter har skapt.

Bli med på reisen mot en smartere vindu- og dørbransje, som utnytter det ypperste av teknologiske muligheter!

Vår visjon

Vi ønsker å være den foretrukne handelsplattformen for vinduer og dører, og samtidig være en aktiv aktør i utviklingen av et mer bærekraftig samfunn.

Hvor vi holder til

Vi holder til i Bjørnafjorden i Vestland fylke, der vi sitter i et kreativt og energisk miljø i Bjørnafjorden Gründerpark.

Teknologier vi bruker

Vi har et sterkt fokus på å bruke oppdatert og moderne teknologi. Løsningene våre er utviklet med blant annet teknologiene React.js, Next.js, Node.js og Flutter. Riktig valg av teknologi gir løsningene den beste brukervennligheten og de raskeste responstiden i bruk. Dette er viktig for våre kunder og alle de tusener av våre faste brukere. For mest mulig effektivitet i vår egen utviklingshverdag, utnytter vi også moderne verktøy som eksempelvis AI-støttet parprogrammering.

Vårt team

Team Octaos består av kloke hoder med kompetanse innen vindu- og dørbransjen, forretningsutvikling, front-end, back-end, UX (brukeropplevelse), digitalisering, bærekraft, prosjektledelse mm. I tillegg til vår interne kompetanse har vi også eksterne samarbeidspartnere som kompletterer oss på tekniske fagområder, samt øker vår utviklingskapasitet når dette trengs. Tidvis har vi også inne personer hos oss på arbeidstrening, som får utfordre seg i omgivelser der de føler på mestring, og som gjør dem rustet for en vei videre i arbeidslivet. Dette er vi stolte av å få være en tilrettelegger for!

Vår strategiske samarbeidspartner og deleier, CalWin, har som ledende ERP-leverandør i vindu- og dørbransjen gjennom mange tiår en unik posisjon innen bransjen. Dette samarbeidet bidrar til at vår komplementerende kompetanse løfter våre produkter og tjenester til et enda høyere nivå, - slik at vi kan tilby våre kunder de beste og mest komplette totalløsninger. Dersom du som produsent av vinduer og dører ikke allerede benytter CalWin i dag, anbefaler vi på det sterkeste å ta kontakt med CalWin for en demostrasjon av deres solide og bransjeorienterte ERP-løsning. Les mer om CalWin her.